Anniken -
HappyChocolate Truffles

Før jul så jeg at Marthe Borge la ut et innlegg om sjokoladetrøfler. Det så så godt ut at jeg måtte prøve det ut selv. Fikk ikke tid til å gjøre det før jul eller i romjula, så jeg gjorde det i dag. Du trenger:

  • 2 kokesjokolader revet
  • 4 dl melis
  • 100g mykt smør
  • 1 egg 
  • kakestrøssel
  • muffinsformer

Riv kokesjokladene med en rasp, så bland det med 4dl melis. Deretter tilsetter du 100g mykt smør og rører godt sammen. Til slutt pisker du egget og tilsetter dette i røren. 

Så er det bare å begynne å rulle små biter av deigen i hånden og lage en kule, og så dyppe den i kakestrøssel. Deretter legger du kulen i muffinsformen. Når du har gjort dette med hele deigen så setter du de inn i kjøleskapet til sjokoladen stivner. 
Someone else's dream

"They say that if you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream. Then someone dreams a lot about me for I can't sleep"

Tumblr_mdnf63nesw1rhxn03o1_500_large

#weheartitHold fast to dreams, for if dreams die, life is broken winges bird that cannot fly

Natt til onsdag ordnet jeg som sakt litt på ting. I det syltetøyglasset laget jeg noen stjerner og noen lapper med bånd rundt. De lappene skal ikke åpnes før om noen år. For i de står det noe av hva jeg vil gjøre i løpet av livet. Har du noen gang gjort noe slikt?
You. Me...


Every time I close my eyes

Its like a dark paradise

 You never expectedBeauty and the beastSomeday

Tumblr_m19iavhvwi1r4d8ljo1_500_large

Tumblr_l5cq1re5mh1qc9dyfo1_500_largeLondon

På lørdsag kom jeg hjem fra shopping tur til London med Tina. Var utrolig koselig og morsomt. Månedslønna gikk fort bort, men det var meningen. Vi gikk mye i Oxford Street, tok London eye, var til og med på kino ++. Ingen av oss skjønte så mye av filmen da.Legger ut bilder av innkjøpene senere. 

London

I morgen reiser jeg og Tina til London. Vi skal være der fram til lørdag. Kommer til å bli en del shopping! Har vært i London en gang før og det var med pappa for noen år siden. Gleder meg!Norway Cup 2012 Del 2


Norway Cup 2012 Del 1
Which of us...

 has not been stunned by the beauty of an animal's skin or its flexibility in motion? - Marianne Moore

Tumblr_m7iolmhuoa1qfhctdo1_500_large

Tumblr_m6deh7byfo1qksua0o1_500_large

374061_228202477287416_100002929969921_429681_1824846587_n_large

Tumblr_lor9wicye01qaay1oo1_r1_500_207063235_large

Tumblr_m25y7o9rhc1r3fyqco1_500_large

Tumblr_ll4jzhm0ll1qi61mio1_500_large

Tumblr_lzpjchggqz1qb3bjto1_500_large

Tumblr_laqptnvtuc1qcrnwfo1_500_largeAll journeys have secret destinations of which the traveler is unaware

Blir litt deperimert av å lese og høre om alles ferie. Det er så mange som har eller skal til syden, eller iallefall utenfor norden. Lengste jeg skal er til Oslo, hvis jeg er heldig blir det en harry tur til Sverige. Vil ut å reise! Men skal jo ta friår så håper på at det blir noen reiser, iallefall en. 

Tumblr_m18whihz9i1rqfn0so1_500_large

● Har du vært på ferie eller skal?

● Hvis du kunne velge et sted i verden, hvor ville du reist? Waiting

Å vente på at man skal jobbe er noe av det kjedeligste jeg vet. Jeg skal jobbe fra 17.00 - 22.30. Har bare hatt senvakter i det siste. For å få tiden til å gå så sitter jeg å ser på CSI: Miami.

Tumblr_lk1pyzituj1qzwaddo1_500_large
#Weheartit
Reising

Har så utrolig lyst til å dra på reise til utlandet. Jorda rundt eller noen måneder i en verdensdel. Har sett litt på forskjellige sider hvor jeg endten kan finne noen som vil være med på reise, reise med en gjeng og bli guidea rund, studere noen måneder eller så er det å jobbe og bo i utlandet. Noen andre som har vært å sett på disse sidene? 

http://www.reiseliv.no/reisefolge
http://www.gadventures.com/
http://www.gostudy.no/index.php 
http://www.x-plore.no/

Lets run away

Jeg vil bort. Er så lei av å sitte her i Norge med kjedelig vær og ikke mye å finne på. Eneste jeg skal denne sommeren er å spille Norway cup eller så er det bare å være hjemme og jobbe litt. Har lyst til å dra på ferie. Noen som har lyst til å bli med?

Tumblr_ltwcuq0bs61qlwm93o1_500_largeThere are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little brighter and just live a little better

Vet jeg ikke er den beste på ord, men du betyr mye for meg. Du er en helt herlig jente. Du lager så utrolig mye morro, spesielt når du har vært på flaska. One man show! Smilet og humoren din lyser opp dagen, samt dine søte små quotes. Jeg elsker at jeg kan være meg selv når jeg er rundt deg, og håper jeg ikke er for merkelig. For du er litt utrolig at du holder ut med meg. Du er så søt, spesielt når det har noe med Justin Bieber å gjøre. Drømme mannen din. Vi skal på konsert med han en dag, helst utlandet. Cruise i Oktober er ikke så feil det heller  Jeg er utorlig glad for at jeg har deg som min bestevenn. Martine Sem Tollerød 

Good friends are hard to find, harder to leave, and impossible to forget 


Yes I doI missWhen I...They didn't...I hate you!Hangover
Sometimes...

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Februar 2013


Image and video hosting by TinyPic
OM MEG:
Ikke hat spilleren, hat spillet.

FAVORITTER:

Lise
Henriette
Traveling
Omana Bender
ARKIV:hits